โครงการ วมว ขอแสดงความยินดี กับนักเรียนที่ได้รับเกียรติบัตร Junior Young Rising Stars of Science Award 2021 โดยนักเรียนนำเสนอผลงาน ในงาน The 47th International Congress on Science, Technology and Technology – based Innovation (STT47) แบบออนไลน์ เมื่อวันที่ 6 ตุลาคาม 2564 ที่ผ่านมา
มีหัวข้อโครงงาน ดังนี้
Microstructure, Bioactive Compounds, and Physical Properties of Gluten-free Macaroni from Red Rice

นายชิวน บุตรดีสุวรรณ
นางสาวเปรมศิริ นิตย์คำหาญ
รศ.อนุชิตา มุ่งงาม
Alpha-amylase inhibitory activity of protein and protein hydrolysates from Hang jasmine rice 105
นางสาวกัญชพร ศรีสมัย
นางสาวกัญญาณัฐ จุระยา
ผศ.รักฤดี สารธิมา
A Study of Fatigue on Grade 9 and 11 Students of the Mahasarakham University Demonstration School (Secondary), Academic Year 2020
นางสาวขวัญจิรา วรรณหอม
นางสาวจิดาภา สืบสิน